Меню       Меню
   
Технологии и Оръжие
   

Джедаи перат пари на ситската среща

 

Джедаят Бобо W показва по какво може да се разпознае фалшификата

Днес, на 17 юни, се състоя ситска среща в София. На нея дойдоха обаче, само трима сити. Останалото беше джедайска окупация, без да включваме един тъмен джедай в лицето на Тодриас Кеноби. Още със сядането си в заведението ********, джедаите извадиха разни банкноти... в последствие оказали се добри фалшификати. Многократно бе споменато името на Иван Милев, явно някое кодово название за производителя на фалшивите банкноти. Разследване ще се проведе.

 

Същото прави и Вихър ( r_HIV)

 Тодриас Кеноби, за когото ще бъде по-подробно разказано след малко, също разгледа фалшификатите и искрено се забавлява. В края на срещата някои от банкнотите бяха безследно изчезнали. Следи водеха до един от присъстващите, но докато не се съберат доказателства, няма да се дават официални изявления. Разледване ще се проведе.

Тодриас разглежда фалшификата с усмивка


Тодриас Кеноби - Сит?

Кой не знае Тодриас Кеноби, кой не е чувал за него..
-из известна песен.

Тодриас излива гнева си

На всеки е известно, че Тодриас е джедай, минал от Тъмната страна на силата, което е и единственото разумно решение, но това е отделен въпрос. На срещата обаче, той показа истински гняв, достоен за един сит. Дали обучението му като ситски ученик не е започнало? С нетърпение ще очакваме развръзката на нещата. А дотогава - да му благодаря за предоставените дискове. (КоТоР)

Бобо W - в недоумение (!!!)

Като стана дума за КОТОР, играта се коментира доста, но тъй като не съм я играла не слушах много внимателно. Стана ми ясно обаче, че джедаят Бобо W беше хванат натясно на няколко пъти - в незнание за тема, спомената повреме на дискусията за играта, но не свързана с нея.. Нещо, за което той твърди, че повече няма да се случи.

 

 

Шефът на бгсит.орг - Дарк Лорд на Сит, беше главната причина за "сгащването" на Бобо. Със ситските си умения той разколеба джедая в спор, прерастнал в доста "агресивни преговори". Ето и няколко снимки:

Дарк Лорд напада от разстояние

Но Бобо парира

Поради прекомерно насилие, други снимки от "спора" няма да бъдат показани.

 

Говорихме за гнева на Тодриас. Гняв, който зарази дори и Хела..

Хела във вихъра на гнева си

Fear leads to anger; anger leads to hate....

Ето и още снимки:

Джейдън Корр с червени очи Вива също

Дарк Лорд разправя разпалено

Бобо пак не знае И се опрвдава: Вива му се смее обаче

Дарк спори (сигурно с Бобо, който се оправдава)

Тодриас, Джейдън, Вихър, Бобо и Вива - и аз (снимам Дарк)

Бобо снима
Бобо и Вива Тодриас май се гневи

Бобо май не знае...

Вихър, Бобо, Вива и Хела (нагъва) Хела, Вива и Бобо - в гръб
Мъжката част Почти всички
     

Връзки